Після вторгнення в Україну весь світ відвернувся від Путіна і Росії в цілому. Так, стало відомо, що відреклися від глави Кремля і кіберспортсмени - Чемпіони Світу з Dota 2. Про це повідомляє telegram-канал "Інсайдер Україна".
Після початку повномасштабної війни проти України Росія стала країною ізгоєм, адже весь цивілізований світ не підтримує її агресію щодо мирної країни. З рф пішли або призупинили роботу багато компаній, були введені жорсткі санкції.

Кіберспортсмени
Кіберспортсмени

Від Путіна відвернувся не тільки весь світ, а й російські кібнрспортсмени - команда Team Spirit. Це та команда, яку Путін особисто вітав з перемогою на The International-2021, а пропаганда називала її гордістю Росії.

TEAM SPIRIT. Фото: скрін youtube
TEAM SPIRIT. Фото: скрін youtube

У Team Spirit заявили, що не мають наміру більше жити в Росії через війну, розв'язану Путіним. Так, як Кіберспорт не прив'язаний до точки на карті вони залишають країну.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною Європи: "Потребує великої підтримки". Український гарант став найвпливовішою людиною Європи. Читачі швидко змінили своє попереднє рішення.

Також ми писали, окупанти викрали відомого на весь світ українського спортсмена Дмитра Афанасьєва: увірвалися в його будинок в Херсоні. Окупанти продовжують свої нелюдські дії. Тепер викрали всесвітньо відомого спортсмена.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще