Стало відомо про те, що окупанти продовжують здійснювати нелюдські злочини проти населення України. Цього разу вони взяли в полон старосту села Мотижин разом з усією родиною.

Сталося це в середу, 23 березня. Російські окупанти увірвалися в будинок старости села Мотижин, що в Київській області, і взяли в полон Ольгу Сухенко, її чоловіка, а також сина Олександра.

На цьому вони не зупинилися, і вирішили викрасти ще й автомобіль Toyota Avensis сірого кольору.

Де вони зараз тримають заручників - невідомо, так як зв'язку з ними немає. Близькі та рідні цієї сім'ї переживають за їхнє життя, і роблять все можливе для того, щоб швидше їх знайти.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Пост про зникнення сім'ї під Києвом, фото: скріншот
Пост про зникнення сім'ї під Києвом, фото: скріншот

Як відомо, Київська область, а саме населенi пункти Макарів, Копилів, Северинівка, Колонщина, Мотижин, Ясногородка, Березівка, Бабинці, Здвижівка і так далі страждають з першого дня російського вторгнення. Там по істині гуманітарна катастрофа, адже окупанти обстрілюють всі автомобілі, які намагаються заїхати в місто.

Цей напрямок станом на сьогоднішній день вважається одним з найнебезпечніших.

Пост про зникнення сім'ї під Києвом, фото: скріншот
Пост про зникнення сім'ї під Києвом, фото: скріншот

"Саша з батьками залишався в селі до останнього, допомагав евакуювати людей, розвозив продукти, ліки🙏 залишалася там, тому що були люди, які потребували допомоги, тепер допомоги потребують вони 🙏 🙏 Я прошу вас опублікувати це Інфо. Можливо так вона дійде до потрібних людей. Села Київської області потребують допомоги та підтримки" - йдеться в повідомленні під постом.

Для чого вони взяли в полон старосту села Мотижин Ольгу Сухенко разом з усією родиною-невідомо, проте залишається надія, що їх скоро відпустять.

Нагадаємо, що Володимир Дантес написав пісню про найжахливіший день у житті українців: "на поріг увійшов тупий емігрант"

Раніше повідомлялося, що впро те, що верхівка Росії виснажилася через війну в Україні: міністр оборони Шойгу втратив свідомість

Також, россійські окупанти продовжують переходити на бік ЗСУ, прийшло усвідомлення-розвідка МО України