24 березня ЗСУ завдали удару по порту Бердянська, де розташовувалися російські кораблі. В результаті удару один корабель був знищений, а ще два пошкоджені. Як виявилося командирами цих двох десантних кораблів є зрадники України. Про це Анатолій Штірліц повідомив у telegram.
Як з'ясувалося Командир ВДК "Саратов" капітан 2 рангу Володимир Храмченков, колишній командир СДК "Кіровоград" українських ВМС. У 2014 році він перейшов на бік російських окупантів, змінивши присягу. Командир ГДК "Новочеркаськ" капітан 2 рангу Павлов Юрій Вікторович на момент зради був старшим помічником командира ГДК "Костянтин Ольшанський".

Командир одного з кораблів рф
Командир одного з кораблів рф

Після удару ЗСУ кораблі вирушили у відкрите море, покинувши порт Бердянська. Відзначається, що на "Саратові" пожежа, а на "Новочеркаську" в результаті удару 3 члени екіпажу загинуло, а 3 поранено.

Скрін telegram
Скрін telegram

Раніше Знай писав, босі і голодні: російських школярів змушують приносити згущене молоко і шкарпетки для армії, що увірвалася в Україну. Російських школярів змушують приносити їжу і речі для російських солдатів.

Також інформаційний портал Знай писав, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Портал Знай нагадує, що український дизайнер Андре Тан розповів, як не зламати психіку під час війни: "Плакати - це нормально". Відомий дизайнер розповів, як не зламати собі психіку під час війни. Що потрібно зробити в першу чергу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще