Президент України Володимир Зеленський записав чергове відеозвернення, де висловився на кілька важливих тем. Ось уже місяць як українці протистоять ворожим військам Росії.

Нова заява з'явилася на сторінках українського гаранта в соціальних мережах.

Цього разу він вирішив висловити з приводу самітів НАТО, Євросоюзу, а також G7, які повинні відбутися в цей день. За результатами України побачить, хто на Заході друг, а хто продався.

Від Європи і США він очікує великих кроків, проте росіяни почали лобіювати свої інтереси, і працюють з низкою партнерів, аби погасити тему війни.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Але погасити треба війну. На цих трьох самітах буде наша позиція, міцна позиція. На цих трьох самітах ми побачимо-хто друг, хто партнер, а хто продався і зрадив", - сказав Зеленський.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Хоча деякий вже почало прояснюватися. Незважаючи на підтримку, яку нам обіцяли до війни, небо над Україною так і не закрили, а Київ так і не отримав літаки і протиракетну зброю. Ми продовжуємо боротися власними силами.

"Ми всі повинні зупинити Росію. Світ повинен зупинити війну. Я вдячний кожному, хто діє на підтримку України. На підтримку свободи. Але війна триває. Терор проти мирних людей триває. Вже місяць! Так довго! Це розбиває серце мені, всім українцям і кожній вільній людині на землі. Тому я прошу вас виступити проти війни!"- каже український гарант.

Володимир Зеленський, Youtube
Володимир Зеленський, Youtube

Нагадаємо, що рівно місяць тому українці забули про звичне життя - почалася війна. Росія нещадно напала на українські землі, і не планує їх залишати. При цьому, ЗСУ дають їм потужну відсіч, і вони зрозуміли, що здаватися ніхто не планує.

Нагадаємо, що Україна місяць героїчно протистоїть "блискавичній війні" Путіна

Раніше повідомлялося, що Микита Добринін розповів, чим займається під час війни без Даші квіткової і синочка

Також, українські військові відсунули ворога на 25 км від центру Києва за добу-Пентагон