У Києві під обстрілами загинула російська журналістка Оксана Бауліна, яка працювала в опозиційному ЗМІ The Insider.

Про це повідомило саме видання.

«Журналістка The Insider Оксана Бауліна загинула під обстрілом у Києві при виконанні редакційного завдання», - йдеться повідомленні.

В українській столиці журналістка знімала руйнування Подільського району в результаті обстрілів російської армії. Однак у цей момент рашисти вдарили ракетами ще раз - під вогонь потрапила російська журналістка.

Разом з Оксаною Бауліною загинув ще й цивільний. Двоє людей, які супроводжували кореспондентку, отримали поранення. Їх госпіталізували.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У виданні зазначають, перед тим, як прийти в The Insider, Оксана працювала у «Фонді боротьби з корупцією» відомого російського опозиціонера Олексія Навального. Після того, як організацію зарахували до екстремістських, дівчина поїхала з росії.

Бауліна приїхала в Україну як кореспондентка. Вона встигла написати кілька репортажів зі Львова та Києва.

Додамо, що видання The Insider в восії оголосили іноземним агентом. Це ЗМІ відоме своїми гучними журналістськими розслідуваннями, зокрема, про причетність одних і тих самих агентів ФСБ до отруєнь Навального, поета Дмитра Бикова і опозиціонера Володимира Кара-Мурзи.

Нагадаємо, що український журналіст Вахтанг Кіпіані згадав про ганебний номер білорусів з КВН.

Читайте також, що на лінії фронту під Києвом зник відомий фотожурналіст Максим Левін.