Відомий український журналіст Вахтанг Кіпіані вирішив висловитися стосовно вторгнення білоруської армії на територію України. Чи зважиться на такий крок Олександр Лукашенко.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік висвітлює всю правду про війну.

Він вирішив розповісти про досить показовий епізод, і як було зазначено, стосується він ймовірного вступу у війну Олександра Лукашенка.

За кілька днів до 24 лютого, коли Росія цинічно вторглася на чужу територію, "Перший канал" показав "КВН", де брала участь команда з білоруського міста Могильов. Так ось, вони показали неоднозначний номер, в якому був наступний сенс:

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"- Ми виступаємо на сцені театру російської армії, а де власне сама російська армія?

- А вона готується до виступів на площах Харкова 23 лютого та Одеси 25 лютого, а потім дадуть великий концерт у Києві...". Це вже був перший дзвіночок про швидке вторгнення в Україну.

Пост Вахтанга Кіпіані, фото: скріншот
Пост Вахтанга Кіпіані, фото: скріншот

Зал і журі посміялися, проте примітно тут інше, що саме білорусам доручили озвучити цю гидоту. Головний пропагандистський канал Російської Федерації вирізав цей номер, і зараз його знайти вже практично неможливо.

Чутки про можливе вторгнення військ ходять давно, хоча сам Олександр Лукашенко заперечує таку ймовірність. Є варіант, що через це Володимир Путін вкрай розлючений, і можливо починає готувати переворот в Білорусі.

Нагадаємо, що Слава Камінська знайшла заміну Арестовичу, Українки пищать від захвату

Раніше повідомлялося, що россійський окупант переїхав танком свого командира: розлютився через 50% втрат у бригаді

Також, в Україні почали контролювати ціни на ряд важливих продуктів і товарів: захмарних націнок не буде