російські окупанти несуть серйозні втрати в Україні, тому всіма силами намагаються втягнути у війну Білорусь. У рф почали придумувати, як мотивувати білорусів взяти зброю в руки і піти воювати проти українців. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у facebook.
Путін шукає нові способи втягнути білорусів у війну проти України. Так, відомо, що російські спецслужби вивчають морально-психологічний стан військовослужбовців Білорусі і проводять розмови з рядовим складом. Таким чином вони хочуть схилити їх до війни проти України.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Крім того, у Путіна почали придумувати систему заохочення для тих білорусів, хто погодиться воювати на боці рф. Так, за виконання "спеціальних завдань" білорусам обіцяють платити від 1000 до 1500 доларів на місяць, а у вигляді "бонусу" пільгове навчання в російських військових вузах.

російські окупанти. Фото: скрін youtube
російські окупанти. Фото: скрін youtube

За даними розвідки незважаючи на всі старання з боку рф, у білоруських військових низький рівень мотивації щодо участі в бойових діях. При цьому наголошується, що ті особи, які погодилися воювати, виключаються зі списків особового складу своїх підрозділів для продовження служби не в лавах ЗС Білорусі.

Раніше Знай писав, босі і голодні: російських школярів змушують приносити згущене молоко і шкарпетки для армії, що увірвалася в Україну. Російських школярів змушують приносити їжу і речі для російських солдатів.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, російські окупаційні війська мають запасів лише на три дні - "Ні палива, ні їжі". Російські загарбники залишилися в Україні без палива і запасів і відмовляються йти в бій.