Відомий український журналіст розповів про те, яка насправді підготовка у російських окупантів. Один з військових переїхав свого полковника на танку.

Новий пост був опублікований на сторінці Романа Цимбалюка в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є. Регулярно журналіст публікує всю актуальну інформацію про війну. Цього разу пост повеселив українців.

Всі давно вже зрозуміли, що росіяни не вміють воювати, але іноді це вже переходить всі межі абсурду. Цього разу окупант переїхав танком свого полковника. Сталося це в Київській області. Всьому виною те, що армія втратила вже більше половини особового складу.

"Військовослужбовець танкового батальйону 37 омсбр звинуватив у загибелі друзів-товаришів по службі командира бригади полковника Медведєва Юрія. Вибравши зручний момент, під час бою, переїхав танком стоїть поруч командира, пошкодивши йому обидві ноги. Зараз полковник Медведєв знаходиться в лікарні на території Білорусії, в очікуванні грошової компенсації за бойове поранення отримане в ході виконання "спеціальної військової операції із захисту Донбасу". Полковник Медведєв нагороджений орденом Мужності " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Багато хто почав жартувати про те, що зовсім скоро Збройні Сили України можуть відправитися у відпустку, адже ворожі війська самі себе перестріляють. Атмосфера у них там панує не сама дружня. Тому незрозуміло про яке єднання говорив їхній президент на ганебному концерті в Лужниках.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що в Україні хочуть саджати до 12 років тих, хто показує техніку ЗСУ в мережі: знищення ТРЦ" Ретровіль " остання крапля

Раніше повідомлялося, що російський танк розстріляв автомобіль з дітьми: "Сім'я кричала і махала білим прапором"

Також, в Україні почали контролювати ціни на ряд важливих продуктів і товарів: захмарних націнок не буде