Після нападу на Україну Росія стала фактично країною ізгоєм. Багато компаній пішли з рф, багато країн закрили небо для російських літаків і ввели жорсткі санкції. Так, в Росії чиновники на камеру поговорили про те, що вкрали чужі літаки. Ролик опублікували в twitter.

Після того як багато компаній, зокрема авіакомпанії припинили роботу у рф, місцеві чиновники почали активно говорити про "націоналізацію" власності. Як виявилося це не порожні слова.

Скрін з відео
Скрін з відео

Так, в мережі з'явився ролик, на якому представник авіаційної галузі веде діалог з Міністром транспорту рф. Вони обговорюють де надалі будуть обслуговуватися літаки, які вони вкрали у компаній, які припинили роботу в країні. Чиновники прямо кажуть, не приховуючи, що забрали чужу власність.

"Вони (літаки) не будуть обслуговуватися на Заході, ми їх не випустимо в силу того, що ми забрали чужу власність", - заявив міністр транспорту рф.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше Знай писав, босі і голодні: російських школярів змушують приносити згущене молоко і шкарпетки для армії, що увірвалася в Україну. Російських школярів змушують приносити їжу і речі для російських солдатів.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, російські окупаційні війська мають запасів лише на три дні - "Ні палива, ні їжі". Російські загарбники залишилися в Україні без палива і запасів і відмовляються йти в бій