Українські сапери змогли зупинити ворожий зенітний ракетний комплекс Тор М1. Російська система так і не змогла дібратися цілі.

Відповідне фото опублікували на сторінці генерального штабу ЗСУ у Facebook.

«Російський ЗРК "Тор М1" не зміг доїхати куди мав - якісь дірки на дорозі. Хто б це міг зробити? Українські сапери сором'язливо мовчать...» - жартують в публікації.

У Генштабі не уточнюють, де саме українські герої змогли знищити техніку окупанта. На фото з місці видно розвалений ЗРК, який зійшов з дороги в кювет. Очевидно, що техніка вже нікуди не поїде, адже її гусениці розтрощені, а частина – відірвана і лежить окремо від основи. Поруч з дорогою видно вириті глибокі ями.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зазначити, що російський зенітно-ракетний комплекс «Тор» - це всепогодний тактичний ЗРК, який призначений для протиповітряної і протиракетної оборони на рівні дивізійної ланки. Установка самостійно контролює повітряний простір навколо і збиває усі повітряні сили, які не розпізнає система «свій-чужий». Окрім автоматичного режиму, має ще й ручний - за участю операторів.

Нагадаємо, Melovin заспіває для українців, які змушені покинути свої домівки.

Читайте також, що Зеленський і путін не зустрінуться найближчим часом, в Кремлі назвали причину.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Віталій Кім пообіцяв сюрприз російським окупантам від жителів Миколаєва.