Україна вже 23-й день протистоїть російським окупантам, які напали 24 лютого. Бійцям ЗСУ допомагають всі без винятку громадяни і навіть діти. Так, освітній центр Верховної Ради України в telegram повідомляє, що 6-річний українець передав українським захисникам подарунок - квадрокоптер.

Українські захисники героїчно протистоять російським окупантам, не залишаючи їм жодного шансу. Але в цій боротьбі вони не одні. За їх спиною народ України, який допомагає хто чим, може. Бійці завжди забезпечені всім необхідним і мотивовані захищати свій народ.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нещодавно на Сумщині стався інцидент, який зворушив всю країну. 6-річний хлопчик з Кролевця давно мріяв про квадрокоптер і отримав його на свій день народження. Однак почувши, що ЗСУ потребують такої техніки хлопчик сам проявив ініціативу і віддав коптер на військові потреби.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Тату, давай подаруємо нашим військовим. Їм потрібні. Вони нас захищають", - сказав хлопчик.

Звичайно такий вчинок не залишився непоміченим і історію про юного героя дізналися всі українці.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський повідомив про укладення Єврокомісії щодо членства України в ЄС:"спільно рухаємося до мети".

Раніше Знай писав, "окупанти вбили 108 дітей": Володимир Зеленський у Бундестазі закликав німецьку владу зупинити війну. Президент України заявив, що в Європі стоїть "стіна", яка заважає повністю усвідомити трагедію в Україні.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.