Зустрічі президента України Володимира Зеленського та керівника країни-агресора російської федерації володимира путіна поки не буде. Про це заявив прес-секретар путіна Дмитро Пєсков.

За його словами, на переговорах між Росією і Україною був досягнутий недостатній компроміс, який не дає можливості говорити про прямий контакт президентів ворогуючих країн Володимира Путіна і Володимира Зеленського.

Дмитро Пєсков. Фото: скрін youtube
Дмитро Пєсков. Фото: скрін youtube

Пєсков також додав, що Росія не має наміру припиняти ведення обстрілів по території України на час переговорів.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Прогрес на переговорах між Росією і Україною недостатній, щоб можна було говорити про контакти президентів двох країн, і не відповідає ситуації, що складається для української сторони", - вважає «рупор Кремля».

Раніше повідомлялося, что росіяни влаштували в магазині бійку за цукор, дійшло до рукопашної. У країні, яка намагається ігнорувати західні санкції, різко злетів попит на цукор та інші базові продукти харчування.

Також, в Мозирі загинуло 25 російських солдатів, згоріли в палаючій техніці – допомогли білоруські патріоти.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.