Киянка, яка незважаючи на бойові дії залишилася в столиці, зайнялася волонтерством і на власні гроші купує продукти для нужденних і розвозить їх. Вона розповіла в instagram, що деякі громадяни дещо хитрують і зловживають допомогою.

Киянка Ольга залишилася в місті, і на власні гроші купує продукти для нужденних. Вона поділилася, що зіткнулася з громадянами, які зловживають добротою і беруть продукти "на халяву", хоча самі цього не потребують або можуть самостійно заробити на їжу.

Допомога волонтерів, фото: Facebook
Допомога волонтерів, фото: Facebook

"І ось з чим ми зіткнулися!!!
- пенсіонери живуть в дорогих квартирах, які не бідують але просять безкоштовних продуктів
- мама з дитиною інвалідом яким вся сім'я прикривається які вони бідні нещасні а насправді як з'ясувалося сім'я з трьох дорослих мужиків і матуся які п'ють, бешкетують і просто обманюють всіх
- молода жінка яка при отриманні пакету з продуктами задає питання: коли наступна доставка буде, і чи можна вибирати продукти які їй хотілося б", - розповіла вона.

Волонтерка закликала цю категорію громадян одуматися і не зловживати добротою і без потреби не брати продукти. Вона підкреслила, що в столиці багато інших сімей, які через війну залишилися без роботи, без будинку і дійсно потребують допомоги.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Я в шоці!!! Одумайтесь, будь ласка!!! Зараз війна в Україні!! Є люди, які залишилися без роботи, без підтримки рідних з тих чи інших причин, без будинку, ті хто позбувся всього.... Їм потрібна допомога!!! Їх потрібно підтримувати!! Кожен хто в силі себе прогодувати зараз забираючи гуманітарну допомогу позбавляє допомоги того хто дійсно цього потребує. "На кулі, треба брати" це підло!! Дуже прошу всіх не будьте егоїстами. Не потрібно користуватися добротою тих хто готовий допомагати іншим", - написала волонтер.

Раніше Знай писав, "окупанти вбили 108 дітей": Володимир Зеленський у Бундестазі закликав німецьку владу зупинити війну. Президент України заявив, що в Європі стоїть "стіна", яка заважає повністю усвідомити трагедію в Україні.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, ні краплі людяності: у Харкові російський літак скинув бомби під час евакуації людей зі зруйнованого будинку, відео. Окупанти скинули щонайменше два снаряди.