Росія напала на Україну 24 лютого і її жителі вже пожинають перші "плоди" необґрунтованої агресії Путіна. Так, в мережі з'явився ролик, де натовп росіян прийшла за цукром, всі матюкаються і загрожують автору ролика розправою. Про це пише "УНІАН" в telegram.

Вже 23-й день російські окупанти бомблять українські міста і села, вбиваючи мирних жителів. Цю війну, розв'язану Путіним, засуджують у всьому світі, але більшість росіян підтримують агресію.

Ситуація в рф. Фото: скрін youtube
Ситуація в рф. Фото: скрін youtube

Так, вже зараз прості росіяни почали відчувати наслідки нападу Путіна на Україну. У мережі з'явилося відео, де натовп росіян прийшла за цукром, якого привезли їм в обмеженій кількості. Всі люди поводяться грубо і погрожують автору ролика розбити камеру, в основному неадекватно поводяться тільки пенсіонери.

"Хворі всі на голову", - коментує чоловік ситуацію на камеру.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

До слова, в Росії спостерігається дефіцит і зростання цін на інші продукти, адже багато іноземних компаній пішли з країни і припинили продавати свої товари і надавати послуги.

Раніше Знай писав, "окупанти вбили 108 дітей": Володимир Зеленський у Бундестазі закликав німецьку владу зупинити війну. Президент України заявив, що в Європі стоїть "стіна", яка заважає повністю усвідомити трагедію в Україні.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, ні краплі людяності: у Харкові російський літак скинув бомби під час евакуації людей зі зруйнованого будинку, відео. Окупанти скинули щонайменше два снаряди.