У мережі показали відео зі шолома російського окупанта, як вони тікають від обстрілів ЗСУ. Друга армія в світі злякалася, і кинула всю свою техніку.

Відео потрапило в мережу зовсім недавно, і камера, по всій видимості, була розташована на шоломі російського окупанта.

Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube
Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube

Вони кидають всю свою техніку прямо на дорозі, і починають збігати, так як українська сторона в цей момент їх почала обстрілювати. Вони не пішли напролом, як погрожував їх глава Рамзан Кадиров, а просто почали тікати.

Ось, що буває з тими, хто лізе на чужу територію.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Час і Місце зйомки відео невідомо. Також, незрозуміло як даний ролик потрапив в руки українським військовим, однак, є припущення, що для них закінчилося все вкрай погано, так як подібний ролик можна отримати тільки від мертвого, або ж полоненого окупанта.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що 24 лютого Російська Федерація почала повномасштабну війну проти України, і відправила своїх солдатів на вірну смерть. Крім того, бійці Рамзана Кадирова не залишилися осторонь, і також прибули на територію України, щоб показати свою силу. Однак, як бачимо, їм не вдалося захопити жодне велике місто. Але ж ще раніше вони називали себе "другою армією світу".

Армія РФ продовжує нести втрати особового складу, а також техніки. Як бачимо на ролику вище, вони готові самі кидати цю техніку, аби врятувати своє життя. І тут назріває питання: навіщо було сюди лізти, йти воювати на чужі землі, і руйнувати життя тисяч людей.

Боєць ВСУ. Фото: скріншот youtube
Боєць ВСУ. Фото: скріншот youtube

Варто відзначити, що втрати Росії у війні з Україною вже перевищили 14,2 тисячі військових.

Нагадаємо, що Держекоінспекція: окупанти вже вкрали української води на суму майже 620 млн гривень

Раніше повідомлялося, що впро ЗСУ зіграв для побратимів гімн України на скрипці: Наталія Могилевська не стримала емоцій

Також, в Польщі дали жорстку відповідь на агресію Росії проти України і анонсували "дерусифікацію" економіки