Українцям показали покинуту техніку російських окупантів у місті Буча, що неподалік української столиці.

Відповідним відео поділився портал "Новини.Live".

Маленькі містечка на північний захід від Києва з перших днів російського вторгнення стали епіцентром бойових дій. Мова йде про Гостомель, Бучу, Ірпінь, Ворзель, Бородянку. Вони стали умовним щитом та зруйнували плани російських окупантів на швидке захоплення Києва.

Покинута російська техніка, скріншот
Покинута російська техніка, скріншот

Зокрема місто Буча неодноразово піддавалося ворожим бомбардуванням та застосуванням артилерії проти мирних жителів. Однак після контратаки ЗСУ, армія россії покинула свою техніку та кинулася тікати з міста.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Покинута російська техніка, скріншот
Покинута російська техніка, скріншот

Саме тому у мережі поділилися кадрами ворожої техніки, яку окупанти залишили серед міста. Зазначимо, що російська армія залишила військові техніку просто біля домівок.

Скріншот допису
Скріншот допису

"А ось це покинута техніка російських окупантів в Бучі. Наразі район повністю зачищено нашими військовими. Так тримати", - сказано у повідомленні "Новини.Live".

Нагадаємо, Олексій Арестович легко розкрив тактику російських окупантів - всі козирі в руках ЗСУ. Радник керівника ОПУ розповів про плани Росії. Будуть зміщувати свої зусилля на ракетні удари

Також Знай писав, улюбленець українців Віталій Кім попередив херсонців про можливі провокації з боку "орків": "ЗСУ ніколи не буде". Окупанти біжать, залишилися кілька "блукаючих" танків

Раніше Знай повідомляв, спецслужби перехопили жахливу розмову російських окупантів: розстрілюють своїх же за бажання втекти. Російські окупанти розповіли про нікчемну поведінку своїх же воїнів.