Президент України Володимир Зеленський зустрівся зі звільненим з полону мером Мелітополя Іваном Федоровим і нагородив його орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Про це повідомили в Офісі президента України.

Володимир Зеленський зустрівся з міським головою Мелітополя, який був викрадений російськими окупантами і напередодні звільнений в результаті спецоперації. За те, що він проявив сміливість, і відмовився співпрацювати із загарбниками гарант нагородив його орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Президент і мер Мелітополя. Фото: ОП
Президент і мер Мелітополя. Фото: ОП

"З поверненням! Україна своїх у біді не залишає", - сказав Володимир Зеленський і вручив Івану Федорову нагороду.

Глава держави побажав меру якнайшвидшого відновлення і повернення до роботи. Президент висловив упевненість, що незабаром Мелітополь буде звільнений від російських загарбників. Іван Федоров у свою чергу подякував Володимиру Зеленському і заявив, що готовий виконувати завдання для повернення українського Мелітополя і наближення перемоги України.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський закликав світ зупинити торгівлю з Росією: "Щоб долари не оплачували нашу кров". Володимир Зеленський закликав українців по всьому світу тиснути на бізнес і уряди, щоб зупинити торгівлю з РФ.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, ні краплі людяності: у Харкові російський літак скинув бомби під час евакуації людей зі зруйнованого будинку, відео. Окупанти скинули щонайменше два снаряди.