Служба безпеки України оприлюднила нове перехоплення розмови російського загарбника з його матір'ю. Аудіозапис опубліковано на сторінці СБУ.

У перехоплених розмовах окупант скаржиться матері, що тим військовослужбовцям рф, які відмовляються воювати, дають по вісім років тюремного ув'язнення.

"У нас 120 осіб відправили назад в бригаду в госпіталь з пораненнями. У нас 120 осіб поранено і 350 осіб "200-й вантаж". Наша бригада не боєздатна вже, на нас зараз нападуть - нас всіх повалять, у нас ні танків немає, нічого немає – всі українці підірвали мінометами", — скаржиться переляканий солдат.

Він також поділився "лайф-хаком", який придумали російські військовослужбовці, щоб не загинути на полі бою.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Ти знаєш, що ми хотіли зробити? Я тобі по секрету скажу... ми хотіли патронами 7.62, українськими, коротше, один одному ноги прострелити і повернутися в госпіталь в Будьонівську... Відвозити. Так пацани робили. Ми хотіли один одному тупо ноги прострелити, щоб нас забинтували і нас відправили в госпіталь", — розмріявся росіянин.

Російський окупант. Фото: скрін youtube
Російський окупант. Фото: скрін youtube

Раніше повідомлялося, що еевеста Розенко Олена-Христина Лебідь захотіла собі кулемет через війну з Росією

Також, Володимир Зеленський окреслив "червоні лінії" на переговорах України і Росії.

Крім того, СБУ перехопили чергову розмову окупанта з батьками: керівники кинули без їжі і зброї.