Російські окупанти в Україні порушують всі існуючі правила ведення війни і скоюють злочини проти людяності. Кожен день путінські війська пробивають все нове і нове дно. Так, російські окупанти почали руйнувати в Україні меморіали пам'яті Другої світової війни, перемогою в якій так пишаються. Про це повідомляє telegram-канал "U Україна".

Російські окупанти руйнують в Україні не тільки військову інфраструктуру, як кажуть У Кремлі, а й бомблять мирне населення. Деякі населені пункти вже не існують як такі, залишилися лише руїни. Також у критичному стані Маріуполь, який зруйнований на 80-90%, а людей загарбники тримають у заручниках, не дозволяючи їх евакуювати.

російські окупанти. Фото: скрін youtube
російські окупанти. Фото: скрін youtube

Також російські загарбники взялися за меморіали в Україні. Так, в Ізюмі окупанти зруйнували Меморіал пам'яті Другої світової війни на горі-пам'ятці природи Кременець. Все це незважаючи на свою "гордість" перемогою у Другій світовій війні.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський закликав світ зупинити торгівлю з Росією: "Щоб долари не оплачували нашу кров". Володимир Зеленський закликав українців по всьому світу тиснути на бізнес і уряди, щоб зупинити торгівлю з РФ.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, ні краплі людяності: у Харкові російський літак скинув бомби під час евакуації людей зі зруйнованого будинку, відео. Окупанти скинули щонайменше два снаряди.