У мережі показали відео зі скаргами російських солдатів на керівництво країни та шалені втрати.

Російські окупанти почали усвідомлювати, куди їх відправили воювати, та зізнаються, що втратили багато своїх. Двоє солдатів вирішили записати спільне відео, яке оприлюднив телеграм-канал Nexta.

Російські окупанти скаржаться на "дядька Вовка", який відправляє їх у "саму ж...пу" і хоче, щоб їх усіх "порвали".

Окупанти . Фото: Telegram
Окупанти . Фото: Telegram

"Піхота, я вже БМП-шник, нас з батальйону залишилося людей 20-ть. Другу добу вже не спимо. Відпустили на 2 години хоча б побачитися з рідними. Покупатися та передати привіт, що ми живі та здорові", - розповідають солдати.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Видно, що один з окупантів напідпитку.

Окупанти . Фото: Telegram
Окупанти . Фото: Telegram

"Але ми ж тримаємось, та, братан? Та п**дець. Пацанів шкода. Пасанів дох*ра втратили. В натурє дох*ра. Нас в ж*пу кирдають. У саму ж*пу. Таке відчуття, що дядька Вовка хоче, щоб нас усіх порвали..."

"Та не говори так!", - злякався інший солдат. Він відійшов від випившого окупанта та далі повідомив, куди відправить решту повідомлень.

"Нормально все. Будемо жити. Всю саму жесть скину в телеграм. Бо укропівські тварі все будуть блокувати. Зараз поїду до сестри, вони не знають, що повернувся".

Нагадаємо, раніше ми писали, як окупанти шукають українські патрони для самострілів, щоб втекти в шпиталь.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські солдати обходять десятою дорогою українські міста, почали боятися.

Також "Знай.ua" писав, що росіяни здають своїх дітей поліції з любові до Путіна.