Служба безпеки України розповіла про місто Суми, яке вже три тижні обороняється від російських окупантів. Ще один кандидат на статус міста-героя.

Про це повідомили в прес-службі Служби безпеки Украни.

Суми став ще одним кандидатом на статус міста-героя країни, адже через напад Російської Федерації інфраструктура міста, а також самі місцеві жителі сильно постраждали.

Одна лише назва Суми викликає у ворожих військ страх. У новій перехопленій розмові СБУ чутно, як російський солдат-строковик розповідає матері, що вони заїхали на чужу територію без проблем, а от виїхати вже не можуть. Тепер їм прийшов новий наказ, йти через суми.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

"А з Сум ще жодна наша колона не виживала. Ніхто, жодна колона не доїжджала цілою. Якщо все вдасться, я хотів би скласти зброю-щоб не їхати через суми", – зізнається путінський воїн.

Він, як і більшість окупантів вже деморалізовані, і хочуть повернутися додому. При цьому, прекрасно розуміє, що допомоги чекати нізвідки.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"А ось назви українських міст, що живуть під обстрілами і бомбардуваннями, але героїчно обороняються, до кінця життя будуть частиною нічних кошмарів рашистів" - додали в СБУ

Нагадаємо, що Росія безжально напала на Україну повномасштабно 3 тижні тому. Вони розраховували, що це буде проста прогулянка довжиною в 3-4 дні, але все пішло не за планом. ЗСУ старанно обороняють рідні території, і не збираються ділитися з окупантами.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадавши, придумали собі перемогу: російські пропагандисти поширюють новий фейк, вирішили "перемолоти" українську армію. Російські ЗМІ почали розганяти новий фейк