Моральний настрій у російських окупантів з кожним днем все гірше і гірше. Солдати розуміють, що їх відправили на вірну смерть без їжі та іншого забезпечення, і відмовляються йти на передову. Розмови окупантів перехопила СБУ.

Так, в СБУ перехопили розмову російського окупанта, який по всій видимості вирішив зателефонувати додому. Він розповів, що справи у нього не дуже, а всі його "товариші" гинуть в Україні.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Ху*во, пи*да все. Завтра відправляють нас на передок. А проїхати туди взагалі неможливо, обстрілюють колони. Знаєш, скільки мертвяків приїжджає 200-х? Тут пацани поїхали, а приїжджають мертвяки. Просто 30 чоловік ось привезли, бл*дь, вчора. Тільки нікому не говори", - сказав російський окупант своєму співрозмовнику.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також СБУ поділилася ще однією розмовою російського солдата зі своєю дружиною. Він поскаржився, що у них немає ні їжі, ні боєзапасів. Найбільше здивувала реакція другої половинки, яка поскаржилася на відсутність в російських магазинах "пепсі", але не потривожилася за долю чоловіка.

"Їжі немає, води немає. Залишився один сухпайок на двох. Більше нічого немає. Ми не бачимо сенсу знаходження тут: провіанту немає, боєзапасів немає, солярки немає...", – поскаржився російський окупант.

Вона відповідає, що у них теж все погано, адже зникли "Пепсі-кола", "зара" і "бершка".

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський закликав світ зупинити торгівлю з Росією: "Щоб долари не оплачували нашу кров".

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, ні краплі людяності: у Харкові російський літак скинув бомби під час евакуації людей зі зруйнованого будинку, відео.