В Хорватії у порту міста Рієка арештували 92-метровую яхту Медведчука.

У порту Рієка перебуває кілька кораблів багатих росіян, що потрапили під санкції, тепер вони перебувають під наглядом поліції. Мегаяхту Royal Romance, яка знаходиться в порту Рієка, також арештували, про це повідомляє Novi list.

Це означає, що яхта не може покинути своє поточне положення, так само як і інші розкішні судна, які були арештовані.

Це є наслідком санкцій, запроваджених Європейським Союзом проти росії, тобто проти численних олігархів, які володіють компаніями, будинками та суднами по всій Європі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Royal Romance вже давно пришвартований у порту Рієка. Власником цього надрозкішного судна довжиною 92 метри був формально, до березня минулого року, український політик і мільярдер Віктор Медведчук, близький друг та кум путіна. Медведчук вважався лідером проросійської опозиції в Україні.

Припускають, що саме його путін готував на пост українського маріонеткового президента або прем'єр-міністра. Медведчук був заарештований та знаходився під домашнім арештом.

Але відколи розпочалася війна, він втік з-під домашнього арешту та перебуває у бігах.

Припускають, що Медведчук переховується у когось з членів ОПЗЖ, у невідомому місці в Києві.

Під домашнім арештом він перебував з травня минулого року, через звинувачення у державній зраді та розкраданні державних ресурсів у Криму.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський наказав компаніям США піти з Росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Міністри оборони країн НАТО і ЄС проведуть екстрену зустріч через агресію росії в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що коханку путіна Аліну Кабаєву просять депортувати зі Швейцарії.