Колишню російську спортсменку і депутата Держдуми РФ Аліну Кабаєву вимагають депортувати зі Швейцарії, де вона зараз знаходиться. Її називають коханкою і фавориткою президента Росії Путіна. Активісти ініціювали збір підписів під відповідною петицією на сайті change.org.

Активісти закликали Швейцарію не надавати можливість перебування в країні Аліні "Єві Браун" Кабаєвій, яка вважається учасником путінського режиму. У петиції йдеться, що колишню спортсменку слід відправити до її "фюрера" в Росію.

Кабаєва, фото: youtube
Кабаєва, фото: youtube

Автори петиції зазначили, що Аліна Кабаєва відома як фаворитка Путіна, який розв'язав війну проти України. На даний момент колишня спортсменка перебуває у Швейцарії з дітьми, де ховається від наслідків санкцій.

Путін. Фото: скрін youtube
Путін. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Активісти закликали владу Швейцарії перевірити чистоту коштів, на які Кабаєва придбала нерухомість, а також прийняти рішення про неприпустимість її перебування в межах європейської держави. Відзначається, що при необхідних 35 тисячах підписів петиція зібрала вже майже 40 тисяч.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський закликав світ зупинити торгівлю з Росією: "Щоб долари не оплачували нашу кров".

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, ні краплі людяності: у Харкові російський літак скинув бомби під час евакуації людей зі зруйнованого будинку, відео.