Відомий український шоумен, телеведучий Сергій Притула в соціальній мережі Фейсбук порозмірковував з приводу того, як відрізняється російський менталітет від українського.

На сторінку Притули підписані мільйон прихильників.

Зокрема, політика і гумориста дивує той факт, що у перехоплених розмовах окупантів вони вживають багато лайки, навіть коли спілкуються з рідними – матерями і дружинами.

«Ці розмови дають можливість зрозуміти, з ким ми маємо справу. Справа навіть не у тому, що ці мамаші питають у своїх синів щось, на кшталт, «а ты можешь у кого-то из местных отобрать телефон, чтоб нормально мне звонить?» Мене, насправді, вражає те, як у спілкуванні зі своїми матерями росіяни матюкаються. А їхні мамки, спілкуючись, відповідають взаємністю», - обурюється він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Притула додав, що за 40 років свого життя не матюкнувся при матері жодного разу. Багато українців не лише слідкують за чистотою своєї мови при батьках, але й шанобливо звертаються до них на «ви».

«Одним словом… якщо у вас раптом виникне запитання, як нація, яка пишається своїми Чайковськими, Пушкінами та іншими Достоєвськими, спокійно бомбить пологові будинки, то просто усвідомте, що будь-які зв’язки із розпіареною російською культурою і якимись ознаками честі загнулись у них, мабуть, ще із декабристами», - резюмував з цього приводу Притула.

Сергій Притула, фото: Instagram
Сергій Притула, фото: Instagram

Він також зазначив, що росіяни - це не народ.

«Це ракова виразка планети. І ми видаляємо метастази!», - констатував громадський активіст.

Нагадаємо, раніше Доктор Хаус, англійський актор Г'ю Лорі розмістив у себе на сторінці в Twitter український прапор.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Могилевська розповіла, як українські захисники привітали її з жіночим днем 8 березня.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Притула пояснив українцям, як відрізнити правду від фейку: "Перевіряйте інфу". Сергій Притула закликав українців не розповсюджувати фейки та перевіряти інформацію.