У протистоянні російським окупантам загинула військовий медик з марганцю Ольга Семидьянова. Вона виховувала 12 дітей. Про це пише "УНІАН" в telegram.

З моменту коли російські окупанти вторглися на територію України ЗСУ дають їм гідну відсіч. На сьогоднішній день втрати загарбників перевищують позначку в 13 тисяч осіб, але і з боку українських захисників є важкі втрати, хоч їх і в кілька разів менше.

Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube

Так, стало відомо про загибель військового медика з марганцю Ольги Семидьянової, у якої Залишилося 12 дітей. Ольга була удостоєна нагороди матері-героїні за те, що народила шістьох дітей і стільки ж взяла на виховання з дитячого будинку. Вона практично не покидала гарячі точки, тому в її списку нагород є орден "Честь і слава".

Ольга Семидьянова. Фото з мережі
Ольга Семидьянова. Фото з мережі

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ольга Семидьянова загинула на кордон Донецької та Запорізької областей в бою з російськими загарбниками. Трагедія сталася 3 березня. На даний момент діти загиблої не можуть її поховати, так як постійно йдуть важкі бої.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський закликав світ зупинити торгівлю з Росією: "Щоб долари не оплачували нашу кров".

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, ні краплі людяності: у Харкові російський літак скинув бомби під час евакуації людей зі зруйнованого будинку, відео. Російські окупанти скинули бомби прямо під час евакуації людей.