Знаменитий Виконавець, Народний артист України Олександр Пономарьов показав ролик з Бучі. Російські окупанти втекли і залишили свою техніку практично в кожному дворі. Відео він опублікував на своїй сторінці в instagram.

Російські окупанти порушують всі існуючі правила ведення війни. Вони скидають авіабомби на житлові будинки, випускають сотні ракет по містах і розстрілюють з танків мирних жителів. Також вони неодноразово звинувачували ЗСУ, що вони розташовують техніку в житлових масивах, проте насправді так роблять самі окупанти.

Олександр Пономарьов, фото: Instagram
Олександр Пономарьов, фото: Instagram

Олександр Пономарьов опублікував ролик, який доводить, що російські окупанти прикриваються мирними жителями. Так, відзнятий ролик виклав у Мережу один з очевидців. У Бучі росіяни розставили свою техніку у дворі майже кожного будинку, а самі втекли.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Окупанти втекли з Бучі і залишили техніку майже в кожному дворі!",- підписав ролик виконавець.

Раніше Знай писав, Тіна Кароль кілька років тому викликала фурор на стадіоні, а зараз його зруйнували окупанти: співала гімн України для футболістів.

Також ми писали, Наталія Могилевська спустилася в метро, щоб підтримати українців: "Обійміть один одного і співайте". Співачка показала, як відволікає українців від поганих думок у цей непростий час.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії.