Стало відомо про те, що сенат США одноголосно визнав президента Російської Федерації військовим злочинцем. Тепер вимагають розслідування.

У вівторок, 15 березня Сенат Сполучених Штатів Америки одноголосно схвалив резолюцію про те, щоб було проведено розслідування щодо президента Російської Федерації Володимира Путіна. Все через скоєні ним військові злочини щодо України.

путин
путин

"Ці злодіяння заслуговують розслідування військових злочинів", - сказав лідер більшості в Сенаті Чак Шумер.

Сенат вкрай рішуче засудив всі насильницькі, а також військові злочини, які скоїв і продовжує здійснювати Володимир Путін. З цим негайно потрібно щось зробити, і зробити рішучі дії.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Сенат США
Сенат США

Політики США закликали міжнародні суди провести розслідування всього, що встиг зробити Кремль. За заходи щодо Путіна Сенат проголосував одноголосно-обидві партії парламенту США показують єдність, коли мова йде про питання війни Росії в Україні.

Таке рішення Сенату ще раз показує підтримку США для України, і що вони на чолі з президентом Джо Байденом проти путінської агресії.

Путін. Фото: скрін youtube
Путін. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Володимир Путін безжально напав на українські території ще в 2014 році, і 24 лютого 2022 року здійснив повномасштабний напад. Ось уже три тижні ЗСУ захищають жителів і наші землі від окупантів.

Нагадаємо, що "Кадирівці вже його шукають": росіяни знову вирішили знайти Бандеру, щоб його прибрати-пропаганда сильно зачепила мозок

Раніше повідомлялося, що "Занадто божевільний": вищий керівник КНДР Кім Чен Ин прокоментував війну Путіна з Україною

Також, Наталія Могилевська спустилася в метро, щоб підтримати українців