Триває 21 доба російсько-українського протистояння. Ворог продовжує стріляти по нашим містам і селам.

Однак наша артилерія відповідає загарбникам, несучи помсту за всіх загиблих і поранених, за зруйновані будинки і мости, за тих, хто змушений ховатися в підвалах і бомбосховищах.

"Добрий ранок від української артилерії. ЗСУ відправляють "подарунки" російським окупантам", - пишуть у ЗСУ під відео роботи наших артилеристів.

Крім того, опубліковані видовищні кадри того, як бійці 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців знищують колону ворожої артилерії у Київській області. На жаль, дата події не повідомляється.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

«Дякуємо, наші любенькі, наші найсміливіші та найкрутіші, воїни світла, воїни добра та правди!!!! Молимося за Вас!!! Ангела охоронця кожному нашому захиснику!!! Чекаємо додому!!!!», «Кріпіться синочки, ми молимось за Вас рідненькі!!! Нехай оберігає Ангел Охоронець!!! Терпіння, мудрості , до перемоги разом!», «Ефектно, нема слів, молодці. Бережіть себе і повертайтесь додому живими. Слава героям!!!», - бажають Героям українці в коментарях.

Раніше Знай писав, ранок у Києві почався з обстрілів: снаряд влучив у 12-поверхівку – будинок у вогні.

Також ми писали, секретар РНБО Данилов зізнався, що в РФ вже змінилися 8 генералів: "вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці

Нагадаємо, чернігівські піротехніки показали, хто виїжджає з ними на найнебезпечніші завдання: "Душа і талісман".