Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що солдати російської федерації не зможуть отримати перемогу у війні з Україною.

Про це він сказав в ефірі українських телеканалів, повідомляє Telegram-канал Україна в шоці. Він зокрема повідомив, що у них змінилося керівництво.

Олексій Данілов. Фото: Youtube
Олексій Данілов. Фото: Youtube

"Було знято близько восьми генералів зі своїх посад, тому що ті не виконали своїх завдань. Натомість призначено нові. Ми чітко розуміємо, що зараз відбувається в РФ. На додаток, можу сказати, що вони у розпачі".

ЗА словами Данілова, ворог рухається вкрай повільно. А ЗСУ та вся оборона України відпрацьовує по всіх напрямках.

"Все суспільство чинить опір. На сьогодні національний спротив просто величезний. Дух нашого суспільства просто шалений. І я не бачу жодної можливості, щоб ворог нас переміг", - наголосив Данілов.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також він звернув увагу на те, що російські військові під час обстрілу українських міст і селищ вбили 67 маленьких дітей.

"Коли мова йде про закриття неба, на превеликий жаль, саме ці діти, ці ангелочки тримають небо над нашою країною і допомагають нам його захищати".

Він засудив тих, хто міг прийняти рішення, та не зробив цього.

Нагадаємо, раніше Олексій Арестович різко відреагував на обстріл пологового у Маріуполі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", воїни ЗСУ розгромили російських військових біля Бородянки і Макарова.

Також "Знай.ua" писав, що генерал-майор ЗСУ Микола Куклюк іронічно описав армію російських окупантів