У Києві зранку 16 березня осколки ворожого снаряда влучили у 12-поверховий житловий будинок. Крім того, пошкоджено сусідню дев’ятиповерхову будівлю. Рятувальники борються з вогнем та проводять евакуацію, повідомляють у ДСНС.

Наразі триває рятувальна операція у Шевченківському районі Києва, де снаряд російських терористів зруйнував багатоповерхівку.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Так, внаслідок потрапляння уламків снаряду у 12-поверховий житловий будинок стався обвал на 12-му та технічному поверхах. Пошкодження отримали і будівлі, розташовані неподалік.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Станом на 07:45 ліквідовано загорання на балконах третього, десятого, одинадцятого та дванадцятого поверхів, а також у квартирі на верхньому поверсі. У дев’ятиповерховому житловому будинку, на щастя, нічого не спалахнуло.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Рятувальники евакуювали 37 осіб, з них двоє людей травмовано.

До ліквідації наслідків обстрілу залучено 35 чоловік особового складу та вісім одиниць техніки ДСНС. Також працюють психологи Служби порятунку.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський підписав закон про націоналізацію російського майна в Україні: відповідатимуть за війну по повній. Новий законопроєкт був підписаний президентів. Стосується він майна окупантів.

Також ми писали, секретар РНБО Данилов зізнався, що в РФ вже змінилися 8 генералів: "вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці

Нагадаємо, чернігівські піротехніки показали, хто виїжджає з ними на найнебезпечніші завдання: "Душа і талісман".