В Україні вже майже три тижні триває війна, яку розпочала Росія. На захисті українського народу стоять не тільки ЗСУ, а й бійці ДСНС. Так, на сторінці МВС України facebook показали талісман чернігівських піротехніків ДСНС.
Чернігівські піротехніки ДСНС України, які щодня ризикують життям, знешкоджуючи Російські міни та бомби, показали свій талісман - собаку на прізвисько Патрон. Він усюди супроводжує. За словами рятувальників Патрон обожнює сир і його частенько балують його смачненьким.

Скрін facebook
Скрін facebook

"Знайомтеся, це Патрон. Йому два роки. Він - душа і талісман чернігівських піротехніків ДСНС України. Супроводжує їх завжди і всюди. До речі, дуже любить сир, тому хлопці, при нагоді, балують його смачненьким", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський підписав закон про націоналізацію російського майна в Україні: відповідатимуть за війну по повній. Новий законопроєкт був підписаний президентів. Стосується він майна окупантів.

Також ми писали, секретар РНБО Данилов зізнався, що в РФ вже змінилися 8 генералів: "вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці

Нагадаємо, син радника Бориса Джонсона прибув воювати в Україну в якості добровольця: "Я навіть не сказав мамі". Він вирішив піти воювати після того, як побачив кадри бомбардування житлових будинків російськими окупантами.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще