Вже 20-й день протистояння українського народу російським окупантам. Армія країни агресора планувала захопити Київ і всю Україну за кілька днів, але зіткнулася з небувалим опором. Майже весь світ захоплюється українцями і президентом Зеленським. Так, 15 березня пройде зустріч гаранта і прем'єр-міністрів Польщі, Чехії та Словенії. Про це пише "Україна зараз" в telegram.

Володимир Зеленський захопив весь світ стійкістю і сміливістю в протистоянні Росії, яка підло нападала на Україну рано вранці. Він згуртував не тільки всіх українців, а й майже весь світ. Лідери багатьох країн підтримують Україну і всіляко допомагають їй побороти агресора і жити вільно на своїй землі.

Скрін, відео YouTube Зеленський
Скрін, відео YouTube Зеленський

Так, у вівторок, 15 березня Володимир Зеленський проведе особисту зустріч з прем'єр-міністрами Польщі, Чехії та Словенії. Чиновники особисто приїдуть в Україну. Про те, що конкретно обговорюватимуть сторони не повідомляється.

Володимир Зеленський, фото Знай.uа
Володимир Зеленський, фото Знай.uа

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай писав, у відділення "Укрпошти" на Донеччині прилетів Російський снаряд, в компанії пообіцяли помститися: "Оформимо зворотну доставку". Компанія пообіцяла помститися загарбникам за пошкоджене відділення.

Також ми писали, у Москві паніка через поразку у війні проти України: продовжувати далі не можна, Росії все гірше і гірше. Журналіст-розслідувач припустив, як довго триватиме війна в Україні.

Нагадаємо, прикордонники зізналися, яким чоловікам можна виїхати з України під час війни: без перук і "вагітності". Є категорії чоловіків, які можуть виїхати за кордон навіть у воєнний час.