У мережі оприлюднили свіжу новину про те, що вже весь світ дізнався про черговий ракетний удар. Однак цього разу ракета впала біля польсько-українського кордону, що може наштовхнути НАТО на особливі дії.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "Новини.LIVE"

Ось уже йде 19 днів поспіль війни росії з Україною. Агресивні окупанти продовжують рівняти з землею красиві українські міста, однак, наш народ не збирається здаватися, показуючи неймовірну силу духу всій планеті.

Цього разу з'явилися відомості про те, що путінські війська скинули бомбу прямо біля кордону з Польщею.

Така подія не змогла залишитися без уваги і вже світові ЗМІ поширили її.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Світова преса відреагувала на ракетний удар поблизу українсько-польського кордону І поки ЗМІ волають, НАТО мовчить...", - підписаний пост в соціальній мережі.

Важливо зауважити, що, на превеликий жаль, НАТО поки мовчить, і ніяк не реагує на дану ситуацію. Є підозри, що НАТО не збирається втручатися у війну і ніяк не хоче закривати небо над Україною.

Багато людей по всьому світу виходять на мітинги, щоб НАТО закрило небо над Україною, так як кожен день гинути невинні діти від путінських бомб і ракет.

Нагадаємо, що полонені окупанти заявили, що Путін – брехун.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі повідомили, що фермери відібрали Град у окупантів.