Російська армія з перших днів війни активно "постачає" українців військовою технікою самого різного призначення. Випадки, коли звичайні фермери ставали власниками ворожих БТР, танків і БМП, стали приводом для створення численних інтернет-мемів і жартів.

Цього разу в соцмережах поширюється відео того, як український фермер везе до себе в село російську установку «Град».

"Українські фермери не втрачають час даремно: ще один трофей у вигляді рашистського "Граду» потягли", - пишуть в співтоваристві Інсайдер UA, публікуючи відповідний відеоролик.

Зазначимо, що хоробрість і почуття гумору українців вже відомі у всьому світі. Жителі інших країн захоплюються тим, як наші громадяни розправляються з солдатами і технікою "другої армії в світі". Такої ганьби збройні сили росії ще ніколи не відчували.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що росіяни "окупували" Вірменію, куди тікають з Батьківщини через режим Путіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі показали, як український трактор після танка "віджав" шматок кремля?

Крім того, жеросійського Сургута (Ханти-Мансійський автономний округ) оштрафували на 40 тисяч рублів за жарт про букву Z на російській спецтехніці.