Вже 16-й день в Україні триває війна, яку розпочала Росія. Подія максимально згуртувала українців і остаточно розірвала відносини з "братнім" народом. У цій шаленій війні навіть сини йдуть проти власних батьків. Одну з таких історій розповіли в СБУ.

Син з окупованого РФ Криму бомбить власну матір, яка живе на Полтавщині. Складно повірити, що це можливо в сучасному світі, але схоже, для путінських солдатів це цілком нормально.

Скрін telegram
Скрін telegram

"Російський пілот з тимчасово окупованого Криму не побачив нічого злочинного в наказі бомбити мирне населення України. При тому, що його батьки живуть фактично в центрі держави – в Кременчуці на Полтавщині. Важко зрозуміти емоції батьків, які чують гул тривожних сирен і розуміють, що їхній син-пілот атакує Україну...",- розповіли в СБУ.

Зрештою син Українки потрапив у полон, був збитий 5 березня. Зараз з ним розмовляють правоохоронці.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Про те, що літак був збитий, а російський пілот потрапив у полон, мати дізналася з українських новин. Зараз їй соромно, що не змогла виховати гідну людину. Тепер з окупантом, збитим 5 березня над Миколаєвом, розмовляють слідчі і контррозвідники СБУ. Він відповість по всій строгості закону! А Україна - обов'язково переможе! Ми захищаємо свою землю!",- йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський підписав закон про націоналізацію російського майна в Україні: відповідатимуть за війну по повній. Новий законопроєкт був підписаний президентів. Стосується він майна окупантів.

Також ми писали, ЗСУ знищили російського полковника Захарова, який отримав орден з рук Путіна. Окупанти продовжують нести втрати в Україні. Цього разу позбулися командира полку.

Нагадаємо, Головнокомандувач ЗСУ показав "ювелірну" роботу артилерії - знищують танки окупантів за два рахунки.