В Україні вже більше двох тижнів триває війна, яку розпочала Росія. Окупанти завдали багато шкоди містам, вбили багато мирних жителів, а також активно займаються мародерством. Один з таких інцидентів висвітлив радник глави МВС України Антон Геращенко в telegram.

Антон Геращенко опублікував відео з камери спостереження, на якому зафіксовано черговий факт мародерства з боку "другої" армії світу. Російські окупанти увірвалися в сільський магазин в Миколаївській області.

російські солдати мародери. Фото: скрін з відео
російські солдати мародери. Фото: скрін з відео

Солдати "другої" і самої "могутньої" армії набрали прострочених продуктів і презервативи. Враховуючи, що командування не забезпечило їх їжею, такі випадки не рідкість.

"Так воювати вони вміють. І це, я так розумію вони вивчали на "навчаннях"? Обов'язково послухайте коментарі місцевих жителів, як окремий вид мистецтва", - зазначив Геращенко.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"Скло вилетіло, хлопці зайшли. Зачепився, мудило. Ось російський світ. Презервативи вигрібають, будуть один одного в сраку е***ь", - коментують відео місцеві жителі.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський підписав закон про націоналізацію російського майна в Україні: відповідатимуть за війну по повній. Новий законопроєкт був підписаний президентів. Стосується він майна окупантів.

Також ми писали, ЗСУ знищили російського полковника Захарова, який отримав орден з рук Путіна. Окупанти продовжують нести втрати в Україні. Цього разу позбулися командира полку.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ показав "ювелірну" роботу артилерії - знищують танки окупантів за два рахунки.