Захищаючи нашу землю від російських терористів, 9 березня загинув український боєць Яшка Циганков. Воїн боровся з терористами ще з початку війни на Донбасі.

Про це стало відомо з повідомлення на фейсбук-сторінці Юрія Бутусова.

"Він знав, що буде війна, і не сумнівався, що ми переможемо. Він віддав себе своєму народу. Спасибі за все, друже», - підписав знімок загиблого Бутусов.

Додамо, що на сторінці самого Циганкова Останнє повідомлення було присвячене ситуації в захопленому Ізюмі. За день до смерті він просив допомоги медичних співробітників, готових працювати в умовах вуличних боїв. Також він просив волонтерів надати гуманітарну допомогу жителям Ізюму.

Скрін, Instagram Бутусов
Скрін, Instagram Бутусов

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Вічна світла пам'ять і Вічна Слава Герою! Щирі співчуття рідним і близьким", "Дуже боляче від таких втрат... Вічна пам'ять і слава герою!", "Зробіть документальний фільм на згадку про Яшку», - пишуть у коментарях українці.

Нагадаємо, що за добу вдалося вивезти понад 40 тисяч жінок і дітей з гарячих точок

Раніше повідомлялося, що після бомбардування Харкова в стелі будинку застряг снаряд російських окупантів

Також, використовують заборонений "Сонцепік" і не приховують цього: росіяни спалилися по телебаченню на весь світ. Росія продовжує порушувати домовленості. Вже не приховують закриту інформацію.