Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України, армія окупанта почала обстрілювати мирне населення. Зокрема, у Харкові через постійні обстріли зруйновано вже багато навчальних закладів та будинків українців.

У середу, 9 березня російські окупанти не припинили обстрілювати мирне населення у Харкові, навіть попри те, що ЗСУ пішли у контрнаступ. У Телеграм-каналі "Новини країни" поділилися кадрами бомбардування будинків мирних жителів.

Скріншот допису
Скріншот допису

На фото можна помітити пряме влучання снаряду у будинок. На щастя снаряд не зірвався, а просто застряг у стелі домівки харківської родини.

" Харків. Хтось народився у сорочці", - сказано у повідомленні Телеграм-каналу "Новини країни".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто нагадати, що 24 лютого РФ рано вранці увірвалася в Україну. Противник почав бомбити військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, зокрема, Київ, Харків і Маріуполь. Після цього президент України Володимир Зеленський запровадив на території країни воєнний стан після чого українці почали чинити потужний супротив окупанту.

Нагадаємо, "буде для ворога неприємним сюрпризом": термінове звернення міністра оборони Олексія Резнікова. Олексій Резніков наголосив, що військово-технічне співробітництво – дуже делікатна сфера

Раніше Знай писав, чоловіки продовжують повертатися в Україну з Європи, щоб воювати за Батьківщину: 167 тисяч за 2 тижні війни. Українці продовжують повертатися в країну.

Також Знай повідомляв, російські пропагандисти запустили невдалий фейк про втечу Володимира Зеленського: тільки зганьбилися. Російські пропагандисти запустили невдалий фейк