Відомий український політичний діяч Андрій Білецький показав як Збройні Сили України розгромили колону окупантів під Сумами.

В Telegram- каналі Андрія Білецького з'явилися ролики, на яких видно, як війська розгромили російську техніку, а також окупантів.

Все це сталося на території Сумської області, куди ворожі військові намагалися пробратися, щоб захопити місто. По кадрах видно, що їх план в черговий раз провалився, і "друга в світі армія" зазнає поразки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Орки знову не зайшли в Суми і перетворилися на металобрухт" - йдеться в повідомленні під постом.

Раніше в мережі з'явився ролик з полоненим, який розповів про всі плани Російської Федерації. Вони хотіли взяти Харків всього за три дні, але збройні сили України дали сильну відсіч ворогам. Також, велика частина з них прекрасно знали куди їдуть, і мова про навчання вже не йшла.

"Була команда захопити місто, окупувати всі основні дороги, перекрити цивільні виходи і зайняти Харків. Також був дозвіл відкривати вогонь по мирному населенню і всім жителям міста", - говорить полонений начальник взводу.

Андрій Білецький також відповів Рамзану Кадирову стосовно доларів за "голови" українців.

"Ну що можна сказати... перше. Як говорив цар Леонід, прийди і візьми, якщо тобі так потрібно. А по-друге, ось особисто б я, за тебе, Рамзан, просто шматок лайна, не дав би ні копійки. Ти здохнеш і так, тебе будуть вбивати не за гроші, тебе будуть вбивати, тому що ви прийшли на нашу землю. Живи з цим, і повір, це життя буде не такою вже довгою" - говорив Андрій Білецький.

Нагадаємо, що ЗСУ відправили прямо в пекло майже 12 тисяч російських солдатів

Раніше повідомлялося, що третій раунд переговорів між Україною і РФ завершився - про що говорили сторони.

Також, "Ми вистояли і надихнули весь світ": Володимир Зеленський зробив нову заяву