У російському міністерстві закордонних справ змінили риторику щодо України – тепер там стверджують, що метою «військової спецоперації» не було повалити чинну київську владу.

Про це речниця МЗС країни-агресора Марія Захарова заявила під час брифінгу, передає "Українська правда", посилаючись на інформаційне агенство "Интерфакс".

За словами Захарової, "завданням (війни) не були ані окупація України, ані руйнація її державності, ані повалення чинної влади. Вона не спрямована проти мирного населення".

Марія Захарова
Марія Захарова

Разом із тим на початку війни російський володимир путін дозволяв собі називати керівництво України "зграєю наркоманів та неонацистів", а війну оголосив із метою "денацифікації".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Однак супротив українського народу змусив кремлівських окупантів зменшити їхні апетити та забути про омріяне захоплення Києва «за два дні».

Наразі закінчується другий тиждень боротьби проти російського вторгнення.

«"Денацифікація зграї наркоманів та неонацистів" скасовується???», - дивуються у коментарях українці.

«Так а в чому тоді смисл багатоходовочки?», - не розуміють інші.

Раніше повідомлялося, що вгонь по мирному населенню і взяття Харкова за 3 дні: Російський полонений зізнався, що їхали вони зовсім не на "навчання"

Також, Володимир Зеленський на весь світ заявив про загибель 50 дітей під час війни проти Росії

Крім того, на життя Володимира Зеленського робили замах більше 10 разів за час війни - Михайло Подоляк. На життя українського гаранта робили замах вже більше 10 разів. Диверсантів зупиняли на півдорозі.