Стало відомо про те, що Володимир Зеленський за два тижні війни пережив вже понад десять замахів на життя. Окупанти не збираються зупинятися, але ЗСУ дають відсіч.

Про це заявив під час інтерв'ю радник голови офісу президента Михайла Подоляка.

За попередньою інформацією, з початку війни, яку розв'язала Російська Федерація проти України, на президента Володимира Зеленського було скоєно більше десятка замахів.

Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube
Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube

На щастя, всіх диверсантів вдалося ліквідувати ще на підході, і їх план в черговий раз провалився.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Наші іноземні партнери говорять про дві-три спроби. Я вважаю, що таких спроб було більше десятка. Тому що постійно у нас є оперативна інформація, що є якісь ДРГ, які хочуть зайти в урядовий квартал і так далі",-зазначив він.

Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official
Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

Ліквідувати диверсантів вдається ще на підходах, і Збройні Сили України справляються з цим чудово. При цьому, радник глави офісу президента Михайло Подоляк зазначив, що інші деталі розкривати не стане, і все з міркувань безпеки.

Подоляк, фото: Facebook
Подоляк, фото: Facebook

Раніше в The Times, близько тижня тому, було зазначено, що на Володимира Зеленського було скоєно як мінімум три замахи. На його ліквідацію були відправлені найманці з ПВК "Вагнера" і чеченський спецназ. На щастя, у них нічого не вийшло, і «друга в світі армія» зазнає поразки. Але, це вже зрозумів весь світ.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що "Ми вистояли і надихнули весь світ": Володимир Зеленський зробив нову заяву

Раніше повідомлялося, що вгонь по мирному населенню і взяття Харкова за 3 дні: Російський полонений зізнався, що їхали вони зовсім не на "навчання"

Також, Володимир Зеленський на весь світ заявив про загибель 50 дітей під час війни проти Росії