Президент України Володимир Зеленський повідомив, що рівень загрози зараз досягнув максимуму, адже на нашу землю ворог стягнув усіх, кого міг.

«Ми вистояли й надихнули весь світ нашою рішучістю. Немає такого куточка на землі, де б не знали, з яким героїзмом український народ захищає власну землю», - сказав Зеленський у своєму вранішньому брифінгу.

«Але й масштаб нашої відповіді – максимальний», - додав він.

Зеленський наголосив, що в Україні та Росії по-різному розуміють значення терміну "максимальний".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"У них – лише техніка, по максимуму. У нас – до техніки ще народ, на висоті. У них – лише накази: наступати, вбивати, знущатися. А у нас – ще реальне бажання мільйонів українців перемогти, захиститись, очистити свою державу", – впевнений президент.

Презедент Зеленський, YouTube
Презедент Зеленський, YouTube

Зеленський також додав, що українська армія постійно поповнює запаси військової техніки за рахунок того, що захоплюють у ворога. Інколи окупанти самі кидають озброєння разом із боєприпасами, і рятуються втечею.

"Наші військові, наші тероборонівці змогли поповнити арсенал нашої техніки за рахунок багатьох трофеїв, взятих на полі бою. Танки ворога, бронемашини, боєприпаси тепер працюватимуть на нашу оборону, наше життя, нашу країну. Що може бути принизливішим для окупантів?", – потішив очільник держави.

Нагадаємо, Олексій Арестович заявив про швидкий розгром російської армії: "Ще не зрозуміли, що вже загинули".