Радник офісу президента України Олексій Арестович заявив, що у російської армії не залишилося варіантів на українській землі. За його словами поразка Росії неминуча, але для цього потрібен час. Про це він розповів на своїй сторінці в соцмережі facebook.

Олексій Арестович заявив, що він як військовий не бачить ніякої перспективи для російських військових. За його словами вони рухаються за інерцією і намагаються захопити великі міста, але роблять це як "повні ідіоти".

Олексій Арестович, фото: Офіс президента
Олексій Арестович, фото: Офіс президента

"Чесно кажучи, як військовий, я не бачу варіантів російської армії в Україні. Вони ще рухаються за інерцією замовлень, але спробувати оточити чотири великих міських агломерації (Київ, Харків, Маріуполь, Миколаїв) одночасно з 200 тис.військ, розгорнутих на відстані 500 км, можуть тільки повні ідіоти", - сказав Арестович.

Він зазначив, що можлива спроба штурму столиці, але ніякого шансу у противника немає.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Буде якась спроба "Київського штурму", спроба скоротити Харків і суми, оточити Миколаєва, але це все вже інерція", - зазначив він.

Олексій Арестович - фото з Фейсбук
Олексій Арестович - фото з Фейсбук

Арестович підкреслив, що у армії РФ немає нормального командування і навіть українська земля повстала проти них.

"Російські війська вже за інерцією ще не зрозуміли, що вже загинули.
Що їх оточили вихори, замерзли – заблукали - і з'їли наші степи і буераки, наші Мавки і Солохи, наші мольфари і вовкулаки, наші щури і персонажі, гачки і привиди. Що ця земля повстала проти них і закони ймовірності самі повернули не в їхній бік. Російській армії в Україні це кінець", - заявив Арестович.

Нагадаємо, в Україну прибув Канадський снайпер, що воювала з ІДІЛ: буде "полювати" на російських окупантів.