У Росії деякі громадяни починають розуміти, що накоїв їх "президент" Володимир Путін. Так, росіянин спалив військкомат, щоб уникнути призову на війну в Україну і опублікував відео в мережі. Про це пише telegram-канал "Україна в шоці".

У Росії на другий тиждень війни з Україною починають підозрювати, що їх "президент" Володимир Путін буквально почав геноцид українців, а також шле солдатів на вірну загибель. На жаль" просвітлення " прийшло не до всіх, але окремі люди вже починають діяти.

У РФ спалили військкомат. Фото: скрін youtube
У РФ спалили військкомат. Фото: скрін youtube

Так, в мережі з'явилося відео, на якому громадянин РФ спалює військкомат, щоб не йти воювати проти України.

"Я не піду вбивати братів!",- зазначив чоловік.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Палій пофарбував ворота в кольори прапора України і написав, що не піде вбивати братів. Чоловік переліз на територію військкомату облив фасад бензином, розбив вікна і кинув у них коктейлі Молотова. Він зазначив, що його головною метою було знищення архіву з особистими справами призовників. Таким чином герой вирішив перешкодити мобілізації в окрузі.

"Сподіваюся, що не побачу своїх однокласників в полоні або списках загиблих", - заявив чоловік.

Нагадаємо, в Україну прибув Канадський снайпер, що воювала з ІДІЛ: буде "полювати" на російських окупантів.