У Маріуполі, який перебуває в оточенні російських окупантів, від зневоднення пішла з життя маленька дитина. Про цей трагічний випадок повідомив президент України Володимир Зеленський під час свого щоденного брифінгу.

"У Маріуполі вперше за десятки років, мабуть, з часів вторгнення нацистів, від зневоднення померла дитина", — наголосив очільник держави.

Як повідомили у маріупольській міській раді, шестирічну дівчинку на ім’я Тетянка дістали з-під завалів зруйнованого будинку. Матір дитини загинула.

Встановити, як довго дівчинка перебувала під завалами, не вдалося. Спроби врятувати дитину виявилися безуспішними. Надто виснажений організм крихітки не впорався з навантаженням – вона померла.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ми не можемо сказати, скільки часу дитина боролася за своє життя. Останні хвилини свого життя вона була одна, знесилена, злякана, відчувала страшну спрагу. Це лише одна з багатьох історій Маріуполя, який виживає у блокаді вже восьму добу", — сказано у повідомленні.

Дитина. Фото: скріншот youtube
Дитина. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, в блокаді у Маріуполі опинилися близько 400 тисяч цивільних, окупанти не випускають їх із міста та не допускають до них гуманітарну допомогу.

Нагадаємо, російські війська атакували гуманітарний коридор у Маріуполі - не вміють стримувати слово.

Раніше повідомлялося, що "найсильніша" армія світу: російські окупанти здалися в полон простим цивільним

Також, у Бучі ЗСУ знищили цілу колону російської техніки-тепер бронемашини і танки у "вічному заторі"