Україна на відміну від Росії цінує життя і працю своїх громадян, тому українським захисникам обіцяють виплатити додаткові 30 тисяч гривень. Ці виплати отримуватимуть строковики на період дії воєнного стану. Про це йдеться на урядовому порталі.

Так, згідно з Указом президента України Володимира Зеленського в умовах воєнного стану військовослужбовцям ЗСУ, СБУ, Служби зовнішньої розвідки, Головного управління розвідки, Нацгвардії, Держприкордонслужби, УДО, Держслужби спеціального зв'язку та захисту інформації, Держспецслужби транспорту тощо виплачуватиметься додаткова винагорода у розмірі 30 тисяч гривень щомісяця. Це діятиме на період воєнного стану в країні.

Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube

До слова, тим категоріям військовослужбовців, які перебувають на передовій і ведуть бій з противником, а також забезпечують проведення заходів з нацбезпеки і оборони, додатково виплачується 100 тисяч гривень на місяць.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Сім'ям військовослужбовців, які загинули у війні, розв'язаній Росією, виплатять одноразову грошову допомогу в розмірі 15 мільйонів гривень. Зазначається, що сума розподіляється рівними частками на всіх одержувачів.

Раніше Знай писав, у Маріуполі "Азов" успішно контратакував і знищив роту російських військових: українці не здаються. 12 день оборони приніс ЗСУ трофеї, танки, зенітний комплекс, та інші поповнення.

Також ми писали, третій раунд переговорів між Україною і РФ завершився - про що говорили сторони. Стало відомо, що треті переговори між Україною і РФ завершилися.

Нагадаємо, у Путіна склали список "недружніх" країн: більше 50, включаючи Україну і Швейцарію.