У Центрі протидії дезінформації при РНБО України розповіли про обстановку в країні станом на ранок вівторка, 8 березня.

Противник продовжує наступати, проте його темп просування значно сповільнився. Ось, наприклад на Сіверському напрямку триває оборона Чернігова.

Також Збройні Сили України продовжують обороняти українську столицю по зовнішньому рубежу, а також на додаткових ділянках.

У Південному регіоні здійснюється покриття морського узбережжя, і ведуться оборонні бої поруч з Ніколєвим.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Боєць ВСУ. Фото: скріншот youtube
Боєць ВСУ. Фото: скріншот youtube

Окупанти деморалізовані і все частіше вдаються до порушень норм міжнародного гуманітарного права з ведення військових конфліктів. У Харківській, Сумській, Чернігівській та Київській областях, на територіях, тимчасово зайнятих російськими окупантами, фіксуються факти грабежів, захоплення цивільних приміщень.

У Херсонській та Миколаївській областях, які також тимчасово зайняті окупантами, було створено близько десяти тактичних груп психологічної допомоги. Вони проводять пропагандистську роботу з місцевим населенням.

Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube

Головне не здаватися перед труднощами, адже правда на нашому боці, і ми це вже довели практично всьому світу.

У понеділок, 7 березня відбувся третій раунд переговорів між Україною і Росією, але вони ні до чого не прийшли, в черговий раз, так як Російська Федерація вимагає неможливого. Після цього в МЗС України заявили, що Володимир Путін зобов'язаний зустрітися з Володимиром Зеленським найближчим часом.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську СБУ затримали інформатора РФ: "крутилася" біля аеропорту і вивчала маршрути

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі "Азов" успішно контратакував і знищив роту російських військових: українці не здаються

Також, генерал, який керує бомбардуваннями українських міст, був серед путчистів 1991-го.