Генерал, який керує бомбардуванням раніше давив на танках людей, повідомляють західні ЗМІ.

З часу оголошення війни Україні від бомбардувань загинули десятки українцвів, а деякі міста знищені. Стало відомо, що командує операцією з бомбардування - головнокомандувач Повітряно-космічних сил РФ Сергій Суровикін. За повідомленням Insider, у 1991 році виконував накази ГКЧП, які намагалися зберегти Радянський Союз.

Генерал армії РФ Суровикін особисто керував колоною бронетехніки під час серпневого путчу 1991 року в Москві, виконуючи накази так званого ГКЧП. Тоді під танками загинуло троє громадян - Володимир Усов, Дмитро Комар та Ілля Кричевський.

Також відзначають, що Суровикін після путчу мав блискавичний кар’єрний зліт. У 1987 році він закінчив Омське вище командне військове училище, а вже через чотири роки став командиром батальйону у Таманській дивізії.

Коли відбувся путч, влаштований противниками тодішнього президента СРСР Михайла Горбачова, які намагалися зберегти від розвалу Союз, теперішній генерал армії РФ керував колоною бронетехніки, яка в'їхала у Москву. Під гусеницями танків загинуло троє людей.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, раніше третій раунд переговорів України і Росії почався.

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ повідомила про масове дезертирство у лавах російської армії.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні до нації запевнив, що цього року в Прощену Неділю українці заріклися.