Жінка приїхала заздалегідь у Прикарпаття, та оселилася, щоб здавати інформацію про важливі об'єкти. За зраду вона буде відповідати за статтею карного кодексу України.

Цинізм деяких недогромадян вражає, 7 березня Служба Безпеки України затримала інформаторку, яка передавала дані у РФ. Вона перебралася до Івано-Франківська у грудні 2021 року з Києва та поселилася неподалік військового аеродрому. Про це повадомляє МВС у Telegram.

Дівчина вивчала маршрути зльотів і посадок, також фіксувала все на фото та відео. Всі дані зрадниця передавала до РФ.

Слідчі СБУ повідомили 48-річній киянці про підозру у державній зраді за карним кодексом України.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Викриття пособниці окупантів відбувалося за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури. Прокурори скерували до суду клопотання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні СБУ.

З часу війни в Україні, Івано-Франківськ декілька разів бомбардували, при чому вибухи були націлені саме на аеродроми. Зокрема 24 лютого російські окупанти обстріляли аеродроми в Івано-Франківську та селі Корнич Коломийського району. Ворог знищив ракетними комплексами аеропорт у місті та склади ПММ.

Нагадаємо, раніше на Запоріжжі російський танк розстріляв цивільне авто поштарів, та переїхали авто, кадри потрапили на фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Росія втратила третину армії і майже всі ракети в атаці на Україну.

Також "Знай.ua" писав, що генерал, який керує бомбардуванням українських міст, був серед путчистів 1991-го.